Ce este Detailing-ul Auto ?

Ce putem face pentru ca autoturismul nostru sa arate mai mult timp bine, poate chiar la fel de bine ca atunci cand era nou ?

Daca o sa intrebati acest lucru pe cineva specializat in aceasta profesie, raspunsul pe care o sa il primiti va fi cu siguranta : Stiti ce este un Detailing Auto ?

Nimic mai simplu : o curatare foarte amanuntita atat in interior cat si in exterior care va proteja foarte bine autoturismul de uzura zilnica, ce are la baza decontaminarea si revitalizarea suprafetelor interioare si exterioare. Procedeul in sine dureaza intre 3 si 8 ore dupa cum spun specialistii, iar efectele sunt vizibile aproximativ 6 luni de la data la care s-a realizat.

tapiterieauto0

Detailing auto interior

Este bine sa retinem faptul ca procedeul in sine de Detailing Auto nu include reparatii la caroserie, vopsire si nici procedee de reconditionare a tapiteriei auto sau reparatii mecanice.

Cateva cuvinte despre Detailing-ul Auto pentru interiorul masinii.

Acest procedeu consta in curatarea si revitalizarea fiecarei suprafete din interiorul autoturismului, inclusiv tapiteria , fie ca este din material textil sau din piele. Un interior curat va oferi un aspect placut si un mediu mai sanatos pentru fiecare pasager avand in vedere bacteriile care se adapostesc pe suprafetele neingrijite mult timp.

Orice curatare a interiorului trebuie sa ia in considerare doua lucruri elementare : apa nu trebuie sa ajunga la componentele electrice ale autoturismului iar cand spalam covorasele trebuie sa asteptam bine sa se usuce pentru a evita coroziunea partilor metalice care poate apare in timp.

Materialele folosite pentru Detailing-ul interior al masinii, mai ales cele cu destinatia curatare tapiterie auto, sunt substante chimice foarte performante, diferite de cele folosite la curatarea obisnuita, care au capacitatea de a indeparta depunerile de praf si petele din interiorul masinii, tapiterie, bord, fete usi, geamuri sau plafoniera, si nu se folosesc la intervale mai mici de 6-8 luni, de obicei, in functie de recomandarea producatorului si de caracteristicile produsului.

De asemenea, trebuie sa mentionam ca in afara de substante chimice foarte performante utilizate in zilele noastre, se mai folosesc aspiratoare moderne cu aburi care curata in profunzime la fel de bine ca si celelalte solutii chimice.

Cel mai mare avantaj al unor astfel de curatari profesionale si minutioase este acela ca aspectul placut si stralucitor al interiorului masinii se pastreaza pe o perioada mai lunga de timp iar starea noastra de sanatate va fi cu mult mai protejata daca luam in calcul faptul ca utilizam zilnic propria masina.

Si de ce nu, cand vom dori sa o schimbam cu un model mai nou, nu vom pierde prea multi bani.

Un alt lucru imbucurator este faptul ca din ce in ce mai multe spalatorii auto ofera astfel de servicii profesionale care ne ajuta sa ne conservam bine masina pe perioade lungi de timp.

Oricum, avem sanse mari pentru a ne pastra autoturismul in conditii cat mai bune daca luam in calcul oferta de servicii de pe piata, care este foarte generoasa in zilele de astazi.

Daca v-am convins, nu ezitati sa apelati la astfel de servicii de intretinere a autoturismului propriu. Ele se vor dovedi eficiente in timp si sunt foarte utile mai ales pentru cei ce folosesc timp indelungat autoturismul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s